Nu så är jag två dagar sen med mitt återkommande inlägg om viktnedgången efter graviditeten. Men saken är den att nu så har jag faktiskt nått mitt mål! Jag är tillbaka i samma utgångsläge som innan graviditeterna vilket känns otroligt bra.

Kroppen däremot är sig inte riktigt lik vilket är helt förståeligt när jag totalt sett gått upp 48 kg och haft små liv som rört på sig därinne. Med lite mera träning så går det sannerligen att forma vissa delar till önskat resultat medan andra bara är att acceptera läget. Men i det stora hela så känns det riktigt bra.

Nått som stör mig en aning och som inte går att träna tillbaka är att min navel inte längre är en fin liten grotta. När jag bar barnen så började den fort att vända på sig och nästan hela graviditeterna så har jag haft en utåtbuktande navel. Nu är det som att den fastnat i nått konstigt mellanläge och det blir inte bättre av att jag ser den fula håltagningen som jag vid unga år gjorde. Nåja alla har väll små saker på sin kropp som de stör sig på men nu vet ni en utav mina.

Att träna har jag inte varit speciellt duktig på den här månaden utan all barnfri tid har gått till studier. Att promenera ska jag då försöka komma igång med igen. Det går nog bra att gå ut med Melvin när han är vaken och Josef är på förskolan och så får jag plugga lite när han förmiddagssover.

1 kommentar den Viktkoll

  1. Beundransvärt av dig att komma iform så snabbt efter 2 födslar. Viktigast är att du själv känner dig nöjd och att du mår bra!

Kommentarer är stängda.