Att bada med hela familjen var riktigt roligt och speciellt roligt var det att se hur orädd Josef var. Han skulle ner i alla bassänger och bollar flög överallt. Det blev inte en jätte lång visit men en stund i alla fall.

Ang reaktionerna kring Melvin så var de inte så stora. Jag såg att vissa damer i omklädningsrummet tittade men de sa inget så då gjorde inte jag det heller. Sen så hade jag fullt upp med att busa med grabbarna så jag tittade inte så mycket på alla andra. Det var en liten flicka i 6-års åldern som stod och tittade på oss länge medan vi bytte om och tillslut så tittade hon på mig och sa ”men vart är hanns händer?” Han har inga sa jag och sen så blev det lite följdfrågor på det. Mamman tittade förvånat på oss och sa att det hade hon helt missat att se. Hon var då glad att flickan frågat för annars hade hon nog tyck att hon var lite knasig när de kommit hem och frågorna kommit där. Flickan fick då sina frågor besvarade och nöjde sig med det för tillfället.

2 kommentarer den Badhuset

  1. Bra Linda! Du och din familj kommer bli starkare för varje gång. 1000 första gångerna är svårast sen blir det lättare!!! Att ingen ser att du har dom 2 smartaste killarna istan kan inte hjälpas!!!

Kommentarer är stängda.