Vi kämpar och kämpar med vår kära vägg på norrgaveln. Snart kommer snön och då måste det vara färdigt. Det tar sådan tid att jag stundtals bara vill slå sönder allt. Men vi tar oss ändå framåt och i helgen så har vi jobbat på bra och satt upp nästan all stående panel och foder kring fönstren. Fönsterbleck, panel ovanför och knutbräderna är det som återstår så målet är inte så långt bort ändå.
Men barnen vill ju ha sin tid och sysslorna inomhus försvinner inte. Dammsugning av poppcornrester från fredagsmyset är ungefär det man hinner få bort.
Jag och Melvin var och badade i fredags på sjukhuset och Josef fick leka själv hos en kompis i lördags vilket uppskattades enormt. R och Melvin fick sin egentid på gymmet, vilket är deras gemensamma aktivitet och jag fick skicka iväg några skoluppgifter.
Helgen avslutades med ett kvällsbad där jag och mina små pojkar kröp ner i det varma badet och lekte med legobåtarna som de byggt. Vi var inte klara förrän 9 så trötta barn lär det vara imorgon men de somnade då lyckliga.

1 kommentar den Med hammare och spik

 1. Vad duktiga ni är som grejar så…
  Här händer inget i huset eller i trädården…
  Det enda jag gör är..
  Lagar mat, bakar, DISKAR och tar mina promenader…

  Åh så skönt med bad…idag är här lite rått så det hade varit skönt att krypa ner i karet nu 🙂

  Ha en fin kväll Kram Gizze

Kommentarer är stängda.