När jag var in på Fastighetsbyrån idag så passade jag på att plocka med mig de sista sakerna som jag hade lämnat. Jag fick bland annat med mig en gäng klubbor, doftljus (som jag hade på skrivbordet under graviditeten då jag älskade lavendeldoft), gamla lönebesked men framför allt min referenspärm. Nu måste jag kanske förklara lite vad detta är för något. Jo efter varje avslutad försäljning så får säljaren ett papper där de får skriva ner vad de tyckt om mig i min yrkesroll, saker som jag skött bra och saker som jag skött mindre bra.

Nu när barnen somnat så passade jag på att sätta mig och bläddra i pärmen och jag blev så enormt glad och stolt över alla värmande ord som var nedskrivna. B.l.a så stod det: Mycket bra. Linda har visat stort yrkeskunnande, som get mig som kund/säljare en stor och varm trygghet. / På ett professionellt sätt. Linda är engagerad, lyhörd och trevlig, skulle gärna anlita henne som säljare igen! / Mycket bra. -välplanerat och professionellt. Gav många goda råd – ett bra stöd. / Hon genomförde uppdraget på ett kunnigt, snabbt och positivt sätt. / Mycket bra. Jag och mina anhöriga är supernöjda. Jag kände genast förtroende för Linda när vi första gången träffade henne. Mycket väl godkänd. Ska jag vara helt ärlig så var jag lite skeptisk från början mot att anlita en mäklare, men nu har jag fått en annan uppfattning. En positiv sådan!

Nu sitter jag och skryter lite men jag vet att jag gjorde ett bra arbete som fastighetsmäklare och att jag var omtyckt utav de flesta men det är alltid roligt få läsa/höra det igen. Kanske ska ta upp karriären igen när baren blivit stora? Nu så är det då absolut inte aktuellt, fastighetsmäklaryrket är inget för småbarnsföräldrar. Sena arbetskvällar flera dagar i veckan samt en rörlig lön, det är anledningarna till att jag slutade min karriär.

Nej nu så ska jag ta tag i en annan dröm som jag har och det är att studera till byggnadsingenjör. Förhoppningsvis så kan jag börja mina studier redan nästa höst och med den utbildningen i ryggsäcken så är arbetsmarknaden enormt stor.