Idag så har det varit full fart på förmiddagen. Efter lämning på dagis så åkte jag in till stan. Eller först så var jag tvungen att stanna och hjälpa en gammal tant som hade ramlat med cykeln och inte tog sig upp. Allt gick då bra och hon ville inte följa med till lasarettet utan hon tog sig gående därifrån.

Väl på Barhabbiliteringen så fick jag hjälp utav kuratorn att fylla i det siste kring patientanmälan så nu ligger den äntligen på brevlådan. Handläggningstiden är dock väldigt lång ca 6-9 månader, för alla parter ska få tid att yttra sig. Tyvärr så blir det en offentlig handling så vem som helst kan läsa vad jag skrivit, vilket jag inte är jätte förtjust i men så fungerar det. Så nu kära sjukhusledning blir ni så illa tvungna att yttra er, för ni har tigit länge nog nu tycker jag.

Efter mötet så tog jag mig en långpromenad på ca en timme runt stan, det är trevligt att få se lite annat än bara träd ibland som det mest är i Kusmark.

Efter promenaden så lunchade jag med mina forna kolleger på Fastighetsbyrån, som inte hade hunnit träffa Melvin än. Tillslut så han jag även gå på stan och köpa en present till värdparet som vi ska till på fest nu på lördag.

20121003-150813.jpg

20121003-150822.jpg

20121003-150830.jpg

3 kommentarer den Full fart

  1. Bra Linda! Svagt av sjukhusledningen att inte våga ta sitt ansvar, ännu värre att inte ens höra av sig.

Kommentarer är stängda.