Efter en lång innedag så tog vi oss iväg till lite välbehövd gympa i skolans gymnastiksal. Josef fick leka av sig och Melvin studerade alla barnen. Efteråt så duschade vi tillsammans och gjorde kvällsmål. Melvin var då så trött så han orkade inte äta gröten utan han ville hellre ha bröstmjölk och somnade därvid. Josef och jag gick ganska omgående till sovrummet och läste saga och strax efter åtta så sov pojken gott. Sådana här kvällar skulle jag alltid vilja ha!

Nu så har jag suttit en stund och roat mig med att fylla i pojkarnas böcker som handlar om deras första år. Jag fick nämligen i fredags hem de första bilderna som jag skickat in för framkallning så det blev lite klipp och klistrande.

Nu kom precis största älsklingen hem och vi kanske ska se en film innan det är dags att samla krafter för morgondagen. IMG_2988IMG_2337IMG_2327IMG_2318 IMG_2322

 

1 kommentar den Första boken om mig

  1. Böckerna kommer att vara jätteroliga att ha i framtiden, hoppas du orkar ta fram och fylla i dom ibland. Glöm inte att du dokumenterar ju redan nu genom datan, det kunde inte mamma och jag på våran tid.

Kommentarer är stängda.