Idag så var det första gången som vi lämnade Josef ensam för att leka hos en kompis när vi var på lasarettet. Tidigare så har vi lämnat han till farmor och farfar men de träffar han ju flera dagar i veckan så de räknas inte. Nu var det alltså på riktigt som han både skulle få äta middag samt leka med sin kompis Anneli. Jag hade pratat med Linnea och sagt att det bara är att ringa om det krisar sig men det gjorde hon inte. När jag lämnade pojken och vinkade hejdå så såg han först jätte förvånad ut och försökte knäppa upp min jacka men när han förstod att jag skulle gå så accepterade han läget och sprang iväg och lekte.

När jag kom och hämtade han nästan 2 1/2 timme senare så fick jag höra att allt hade gått utmärkt. De hade busat, målat och ätit. Inget gråt efter mamma och pappa och det kändes bra. Däremot så är min pojke ganska busig vilket även deras flicka kan vara och lämnar man de ensamma för mycket så kan det bli en hel del tjuvnyp.

Tack i alla fall Linnea och Johan för att ni ville passa vår grabb det uppskattades otroligt mycket. Ni får höra av er när ni vill ha en gentjänst.

1 kommentar den Första kompisleken

  1. Pablo Piccasso, ”släng dig i väggen”. Det här är konst i den högre skolan.

Kommentarer är stängda.