I eftermiddags så var vi kallade till ett möte med berörd sjukhuspersonal angående sjukvårdens syn på anmälan som vi skrivit. Ett sådant här möte brukar äga rum med berörda parter efter det har hänt en oförutsedd händelse och egentligen så har det inget med anmälan att göra utan de ska kalla till dessa möten oavsett. Mötet handlade om att sjukvården får en chans att höra våra synpunkter samt förklara deras syn och ge återkoppling på vad som skulle kunna gjort annorlunda och vad som kan förbättras.

I det stora hela så är vi nöjda med mötet. Vi fick våra frågor besvarade på ett ärligt och rakt sätt. Vi satt i 1 1/2 timme och pratade och när vi var färdiga så var även mitt huvud det och jag känner mig alldeles trött. Hoppas att de tar till sig några utav de förbättringsförslagen som vi hade för alla verksamheter kan alltid bli bättre i vad de gör!

Ni kan läsa er till att jag är ganska formell utav mig och det är för att jag har lovat att inte nämna enskilda individer vid namn samt inte gå in på detaljer som vi pratat om. Jag respekterar fullt ut att människor inte vill bli nämnda vid namn eller titel och jag skulle aldrig skriva något med mening om någon som inte vill vara delaktig.

1 kommentar den Sjukhusmöte

  1. Skönt att möte kom till och att ni fick framföra era synpunkter. Om dom också tog till sig av det så har ni gjort en insats för sjukhuset och framtiden! Starkt av er…

Kommentarer är stängda.