Passar på att måla naglarna när barnen somnat med ett gråmetall färgat nagellack som är min absoluta favorit. Sen så läser jag lite i häftet som vi fick av läkaren i Umeå. Det handlar om ågrenska och dess familjeverksamhet samt små utdrag från alla föreläsare som medverkat. Ska bli spännande att få åka dit och lyssna på alla men extra spännande att få träffa andra familjer som har barn med liknande funktionshinder. Ågrenska ligger utanför Göteborg och nästa träff som gäller oss är planerad till nästa höst och då ska vi nog åka dit för det är ändå landstinget som betalar för hela veckan.

20120927-220702.jpg

5 kommentarer den Kvällspyssel

  1. Oj oj oj… de blev inte en lätt uppgift! Min sambo kämpade hur länge som helst igår kväll och letade efter nagellacket åt mig. Tillslut hittade han det på amazon.com så han kunde beställa en flaska från England…. o dyrt blev det! Så jag kommer att använda det med omsorg 🙂 Var, när, hur har du hittat nagellacket?

    • Oj då! Jag köpte mitt när de för nått år sedan lade ner sminkaffären som låg utan för Coop och det var 50% på allt. Men det måste ju finnas nått liknande i affärerna idag tänker jag. Fint är det då och ibland så är man värd lite lyx, det har du helt rätt i.

Kommentarer är stängda.