För någon vecka sedan så var en ung reporter från lokaltidningen Norran och hälsade på oss. Hon hade hört talas om Melvin och ville göra ett litet reportage om oss. Till en början så var jag skeptisk eftersom jag inte söker efter uppmärksamhet eller medlidande från någon men sen så började jag fundera. Allt är inte förutsägbart här i livet och vi kommer alla att stöta på utmaningar. Syftet för mig handlade mer om att bevisa att vi alla har en inre kraft och klarar så mycket mer än vad vi tror.
Reportaget publiceras på lördag i helgbilagan om ni vill läsa.

Idag så hade vi ytterligare en reporter hemma som kom från Luleå. Hon har tidigare arbetat på Sveriges radio men frilansar nu. Hon vill bland annat göra en artikel om kläderna som vi fick i gåva. Att osjälviskt göra något för en annan medmänniska som du inte känner och vår syn på det hela. Det blir spännande att se vad hon skriver ihop.

20130424-142527.jpg

20130424-142535.jpg

2 kommentarer den Lokalkändis

  1. Vilken tidning kommer reportaget i? Dom enda som kan bestämma vad ni vill och orkar av medier är ni själva, be dock att få titta på reportagen innan dom publiceras. Var också beredd på att fler medier kan haka på. Melvin är speciell och ett av dom 2 gulligaste och finaste barnbarn i världen. Är artikeln i Noran så snälla köp ett exemplar till mig.

Kommentarer är stängda.