Tiden bara rusar iväg för tillfället. Det är så mycket man vill göra, så många man vill träffa samt prata med och nu sitter jag här på söndagkväll och funderar på vad vi gjorde i helgen egentligen?
Fredagkväll var hemmamys och lördag bestod av innebandymatch, fika hos vänner och middag med svärföräldrarna. Idag skulle vi arbeta på väggen men han sätta upp 8 bräder innan R blev utkallad på övertid. Eftersom barnen var borta så dolade jag på här hemma med radion på högsta volym. Sen kom barnen hem och då byggde vi lego innan vi gick och la oss.
När jag skriver ner en helg i ord så känns det ändå som att vi har gjort en hel del och det kanske är därför jag är trött just nu och allt känns lite luddigt…
Men till alla er som jag vet att jag borde ha ringt till, eftersom det var alldeles för länge sedan vi hördes, så vill jag bara säga att jag tänker på er hela tiden. Jag har inte glömt bort er och saknar er stundtals jättemycket.
Stor kram från en vimsig och trött småbarnsmamma som önskar att dygnets timmar var fler.

IMG_4426.JPG

1 kommentar den Vår helg

  1. Känner så väl igen det….tiden bara rusar iväg..
    ”Förr” när jag var liten ( Jo jag är 44) så hade människor tid att höras av och träffas, men vi lever i en stressad Värld…
    Viktigast av allt är att man finns för sina barn, sin familj…de andra får man ”ta” när tid finnes..Man ska ju vårda och hinna med sina vänner, men det är då rakt inte lätt KRAM

Kommentarer är stängda.