När jag vill koppla bort tankarna och vara för mig själv en stund så går jag gärna ut i trädgården och röjer. Frisk luft, fysiskt arbete och snabba resultat gör att jag mår bra. Sen så har jag säkert berättat att förra ägaren till vårt hus hade ett brinnande intresse för denna trädgård och det är på tok för mycket att hålla ordning på enligt mig. Därför så håller jag nu sakta men säkert på att avveckla vissa partier. Jag vill hellre ha en barnvänlig och lättskött trädgård än en trädgård full med fina blommor.

Alla är vi olika, vissa mår bra av att träna, läsa en bok eller se en film. Jag mår bra när jag hör fågelkvitter och blir skitig under naglarna. Jag vill inte höra att jag är duktig utan detta är enbart avkoppling för mig.

20130507-104606.jpg

3 kommentarer den Mental avkoppling

  1. Vad roligt att se att tulpanerna är på väg.Trädgårdsarbete kan absolut vara meditation, att det dessutom är fysiskt gör bara känslan av välbefinnande ännu starkare. Lova bara att du slappar ibland.

  2. Vad fint att se vårträdgården innan all grönska sätter igång. Vackert med tulpanerna. Jag håller med dig om att påta i trädgården och se resultatet på en gång. Tack för att du satte igång mig, jag går och jobbar lite efter jobbet varje dag.

Kommentarer är stängda.