Idag så har vi varit till habbiliteringen för att pröva Melvins nya barnstol som han ska ha vid matbordet.

Det är en höj och skänkbar stol som ska göra att han når upp med fötterna på matbordet. Det vi gjorde var att justera spännena och mäta hur mycket teknikern måste bygga upp själva sitsen för att det ska bli perfekt.

Killen tyckte att det var riktigt spännande och roligt men det bästa var att få ligga och tugga på en leksak. Barn har ett stort behov av att få smaka på saker och när du inte själv kan stoppa in allt som du vill pröva så gäller det att mamma och pappa är uppmärksamma och hjälper till. Men det var en riktigt nöjd kille som nu själv kunde böja sig fram och utforska leksaken.

Jag tror nog att detta kommer att bli riktigt bra och väntar tills vi får ta hem stolen.

20130222-184211.jpg

20130222-184218.jpg

4 kommentarer den Nya matstolen

  1. Oj vad glad jag blir att se detta och att höra vad du har att berätta!Nu är det på gång,ska bli spännande att få följa med på denna resa ang.matstolen osv.som alla andra underbara framsteg som jag/vi fått tagit del av.Underbara pojkar har Underbara föräldrar!Stor kram till er alla 4!Molla.

  2. Jag blir så glad för Melvins och eran skull när jag ser dessa bilder. Att skapa bästa möjliga förutsättningar för honom är så viktigt och jag vet att ni kommer att kämpa för detta.

Kommentarer är stängda.