Med sorg i hjärtat så har vi nu vinkat hejdå till mamma och mina systrar. Vi har haft två fantastiska dagar med massor av lek och mys. Jag önskar att vi bodde närmare varandra så att vi skulle kunna träffas oftare men så är ju inte fallet för tillfället.
Vi har då tagit vara på varje minut och mina bägge grabbar har verkligen myst. Jag älskar mina småsystrar så mycket och jag hoppas verkligen att även Josef och Melvin kommer att växa upp och få en lika fin relation till varandra.

Mamma som nu kommit 40 mil närmare planerar jag att hälsa på i vår när de flyttat in i huset. Men tiden går fort just nu så snart är vi där.

Och även pappa kommer och hälsar på om några veckor vilket ska bli jätte kul.

”Avlägsna släktingar är den bästa sortens släktingar, och ju avlägsnare desto bättre” (Frank McKinney Hubbard 1968-1930)

Jag kan nog inte riktigt hålla med men lite roligt sagt var det.
IMG_2481IMG_2490IMG_2497