Eftersom att vi ska fira julen hemma i år och nästan hela släkten kommer att komma så har jag haft lite småpanik angående hur vi ska rymmas.

På dagen idag så var jag och R och tittade på lite köksbord på möbelaffärerna och jag har även surfat runt för att se vad som finns på nätet. Problemet är det att jag vill ha ett köksbord som rymmer minst 10 personer och då är inte utbudet så stort. På de lokala möbelvaruhusen så finns det bord men de är inte billiga… Så länge som vi har barn som hugger med gafflarna i bordet så har jag inte tänkt att lägga ut massa pengar, utan jag vill ha ett billigt, stort och funktionellt bord.

Jag har faktiskt länge funderat på att införskaffa ett för när vi exempelvis har haft kalas hemma så har det varit trångt. Jag hade nästan bestämt mig för ett bord från Ikea som heter Norden och är 220-260 cm men när jag började mäta hur det skulle se ut i köket så fick jag ge mig. Det blir alldeles för trångt att passera när jag har diskmaskinsluckan öppen. Det fick istället bli Ikeas bord Bjursta som är 180-260 cm långt. Med en liten tanke på att det även var över 1000 kr billigare och då passade jag även på att beställa några klappstolar.

Jag vet att när min kära mor läser detta inlägg så sitter hon garanterat och svär åt mig, för hon avskyr nämligen Ikea. Men kära mamma, när jag någon dag blir rik så lovar jag dig att jag ska köpa ett ”ordentligt” bord. Men så länge barnen är små och jag inte vunnit på triss så älskar jag Ikeas slit och släng system. Så de så!

1 kommentar den Nytt köksbord

  1. Du har så rätt Linda! Hur bordet kommer att se ut innan grabbarna är uppväxta kan vi inte ens föreställa oss, det kommer säkert att bli bra som brasved!!!

Kommentarer är stängda.