Det är så många frågetecken i mitt liv just nu och stora beslut som ska fattas att jag känner mig alldeles snurrig.

Ni som brukar träffa mig i verkliga livet har säkert märkt att jag blivit disträ och tankspridd men det är för att inuti huvudet så surrar de små hjärncellerna för fullt.

Hur framtiden ska se ut är svår att sia om men jag tror bestämt att alla har en chans att påverka sitt öde i de val vi dagligen gör.

Hur barnens framtid kommer att se ut är svårt att veta idag och även om jag kan läsa mig till fakta och lyssna på andras erfarenheter så är det omöjligt att sätta sig in i framtiden. Jag vet att vi kommer få lite speciella utmaningar som inte alla föräldrar har men vad och hur mycket går inte att säga idag. Jag väljer att leva i nuet och ta dagen som den kommer.

Eftersom jag har sagt upp mig och slutat som fastighetsmäklare så har jag inget arbete att gå tillbaka till efter föräldraledigheten. Det är därför som jag nu studerar så att jag till hösten förhoppningsvis kommer in på Byggnadsingenjörsutbildningen. Att både jag och R ska sitta och pendla 14 mil (enkel väg) varje dag är en omöjlighet. Då kommer vi aldrig att få se våra hjärtan på veckorna. Att sälja huset och flytta har därför länge varit uppe för diskussion. Men att flytta från ett hem som man älskar och en boendemiljö som både är bra för barnen och oss själva är skrämmande. Att vi sen mest troligen skulle göra en förlustaffär med tanke på dagens marknadsvärde känns inte så roligt.

Men då fick jag en tanke idag som inte har slagit mig tidigare. Går det att studera på distans? Och mycket riktigt så går det att göra detta via Mittuniversitetet. Jag som hade ställt in mig på att vi flyttar härifrån i sommar har nu fått något helt nytt att grubbla på.

Jag kommer att återkomma till detta för nu så måste jag och R noggrant prata ihop oss om hur vi vill att livet ska se ut de närmaste åren.

Alla dessa små andra tankar som surrar i mitt huvud som jag skrev om tidigare är följande:
Skola
Boende
Sjukvård/habbilitering
Förskola/föräldraledighet
Operation
Bråk med försäkringskassan
Socialstyrelsen
Vårdbidrag
M.m