En intensiv men rolig dag har det varit.

Eftersom ingen utav oss är vidare pigg på morgonen så ligger vi och myser och halvsover in i det längsta. Att ha en tv i sovrummet kan säkert diskuteras men vid dessa tillfällen så är den guld värd då barnprogrammen är nära tillhands.

Jag lagade idag gåstolen så att Melvin äntligen når ner med fötterna och det var en nöjd liten kille som sabbade tågbanan som Josef och jag byggt upp när han hoppade framåt. Att binda ihop bilen med stolen blev även det populärt vilket ni ser på bilderna.

Efter lunch så åkte vi hem till födelsedagsbarnet Lo som fyllde 3 år idag. Busa och äta Jessicas goda tårta kändes som en bra start på eftermiddagen.

Efteråt så åkte vi vidare mot kåge för att hälsa på Helena, Magnus och Neida i deras nya hus. Och där slank det ner ytterligare fika i våra magar.

Lite bråttom hem blev det eftersom Josef och R skulle iväg till gympasalen och leka vid 17:30. Till middag så gräddade vi därför våfflor så att de snabbt skulle få nått i magarna.

Melvin som sovit 10 min på förmiddagen och 15 min på eftermiddagen var nu dödstrött men ville ändå inte riktigt komma till ro. Efter att vi duschat av oss och var på väg i säng så utbröt det ett smått kaos. Josef hade mest troligen druckit och fikat alldeles för mycket så middagen landade på vardagsrumsmattan. Melvin som jag äntligen fått till ro i sängen vaknade och var fly förbannad. När spyan var upptorkad och barnen slutat gråta så kom vi äntligen i säng. När jag skulle släcka lampan så ramlar Josefs vattenflaska i golvet och allt vatten rinner ut. Skit, mera torkande! R hade åkt iväg och tränat innan detta kaos vilket kändes sisådär just då.

Nu sover barnen och jag ligger död i soffan med vetskapen om att diskberget är enormt och skolböckerna skriker efter mig.

Nåja en ny dag är det imorgon.

20130210-215813.jpg

20130210-215818.jpg

20130210-215824.jpg

1 kommentar den Söndag

  1. Vilken härlig dag ni haft! Vilken ro i själen jag fick när jag insåg att det inte bara är hos oss diskbänken ser ut så där då och då 😉

Kommentarer är stängda.