Detta är sömmerskorna som gjorde de fina kläderna åt Melvin. Jag har länkat till dem som har egna hemsidor och för de som finns på Facebook så kan ni söka på namnet. Alla är väldigt duktiga och ambitiösa och vill man köpa en personlig gåva att ge bort eller något unikt till sitt eget barn så rekommenderar jag dessa tjejer varmt.

Alla hade inte skrivit avsändare så märker ni att just ert namn inte finns med på listan så hör av er till mig så lägger jag dit det.

Angelsbyangie
Annie
Apollonia
ByPauePaulina
Emalle
Emmeglam
Emma Stendahl
Fru Q
Garnfjanten
Hippavippa
HottiTotta
Jill Dahlström
K Design
Katarina Thulin
Le Petit
Lillaydesign
Lillasyster
Made By Tezz
Monelisas allehanda
Pajas Barnkläder
Pind
PysselEwa
Renis
Stellina.se
Älsklingsfrö

 

 

 

 

6 kommentarer den Sömmerskorna

 1. Varit inne och tittat på tjernas/sömmerskornas hemsidor. Otroligt fina plagg dom har. Fina precent tips till oss alla. Ett STORT TACK till alla sömmerskorna från en stolt morfar till Melvin. Jill Dahlström vilken finns gest av dig.

 2. Hej 🙂 Mitt namn är inte med men du får gärna lägga till det om du vill 🙂 Jag har idag skrivit ett inlägg om sömnaden till Melvin och där ser du oxå vilka utav plaggen jag har sytt.

  Glad Påsk!

  MVH HottiTotta (www.hottitottasyr.blogspot.se)

 3. Alla tjejerna har sytt så fina kläder till er guldklimp. Å vilken barndomsvän som kom på idén. Mitt namn saknas och vill du lägga till mig är det, Bypauepaulina.
  Mvh Paulina

 4. Hej min finns inte med Lillaydesign.blogspot.se finns även på fb men bara Lillaydesign då 🙂
  Jag har sytt linnesbodyn med turkosa helikoptrar

  • Vad bra att du hörde av dig =) jag har lagt till dig nu i alla fall. Ni var så många och jag visste att jag hade glömt flera och det var verkligen inte min mening. Jag har inte hunnit pröva din boddy än men jag kan tänka mig att den blir perfekt i sommar och när vi ska till Tunisien.

Kommentarer är stängda.