Nollgradigt och strålande sol har det varit i helgen. Vi har försökt vara ute så mycket som möjligt och lekt på gården. På lördag kväll så var vi till farmor och farfar och åt middag. Där bjöds det på min favorit i det Tunisiska köket nämligen Brik. (kan ej den korrekta stavningen)

Idag så var det då dags för den årliga städningen utav Folkets hus i byn. Vi hjälp åt att hålla lokalerna fina och varje söndag så är det tre familjer som städar. Vi hade då tur för igår så var det uthyrt och allt redan uppstädat så det enda vi behövd göra var att skura gymnastikgolvet och de andra golven.

Jag har varit väldigt dålig på att fotografera i helgen så därför tänkte jag visa er de fina bilderna som en utav tjejerna från lokaltidningen tog i fredags. Thea heter hon och ni finner adressen till hennes blogg nedan om ni vill se mer utav hennes värk.

Nu sover barnen gott och så snart jag är färdig med detta inlägg så ska jag plocka fram skolböckerna igen. Jag har haft ett litet uppehåll på ca en vecka så nu är det dags att ta tag i det så jag inte hamnar efter. Jag fick förresten ett till A på min senaste inlämning vilket jag självfallet jublar över.

Fotograf: theaholmqvist.blogg.se

melvin5 melvin1 melvin3

1 kommentar den En lugn helg

Kommentarer är stängda.