Jag tycker inte om det slit och släng samhälle som vi lever i idag och till barnen så har jag inget emot att köpa begagnade kläder så länge som de är hela och rena. Melvin kommer av naturliga orsaker att få ärva en hel del utav storebrors kläder när vi så väl prickade in födelsedatumen samma månad.

Saken är den att jag har börjat inse att jag kommer behöva korta av de långärmade kläderna fast ärmarna är bra att torka bort kräks med. De blir tyvärr i vägen den dan han på allvar kommer att börja rulla och förflytta sig mera.

Mormors gamla symaskin åkte fram idag för jag tänkte pröva att sy till tomtedressen samt en annan body. Jag är inte den bästa sömmerska men jag fick ändå till det hyfsat tycker jag. Jag gjorde bara två raksömmar invändigt och klippte bort ärmarna och så var det klart.

Dessa klädesplagg kommer nog inte kunna användas av något annat barn och det känns lite konstigt och tråkigt att klippa sönder fina kläder men vad ska jag göra? Kanske föds det ett till barn med samma funktionshinder och då skulle jag kunna skänka/sälja kläderna åt dem. Kläder är ju till för att användas!

IMG_1893IMG_1899

 

 

 

2 kommentarer den Sytime

  1. Jag känner också så.. Tråkigt att klippa sönder men så fantastisk att sedan se slutresultatet på. Det är så mycket finare än att ha tomma ärmar som hänger och slänger . Och jag tror faktiskt att de trivs bättre utan. De små trollen 🙂 god jul på er. Vi får ses snart .

Kommentarer är stängda.