Jag satt och tittade på Ernsts jul häromdagen och då gjorde han olika glöggtilltugg. Jag fastnade för ädelostbollar rullade i pepparkaka eftersom jag gillar denna kombo.

Nu är det så att jag är aningens vimsig just nu och detta recept innehåller även valnötter och hasselnötter. Sist jag åt hasselnötter så svälde hela halsen upp och jag fick svårt att prata och andas en stund. Detta hade jag självklart förträngt och stoppade glatt i mig en kula när jag var färdig.

Nu så kliar hela munnen och bollarna i sig var bland det vidrigaste jag ätit…

Jag sitter och funderar på om jag ska slänga de i sopporna eller spara åt någon som inte är allergisk och kanske gillar dem. Det lutar nog åt att jag slänger in dem i kylen.

Varför gjorde jag inte knäck istället? Dumma mig!

20121219-215351.jpg

1 kommentar den Varning

  1. Kommer ihåg när du åt nötter sist och svullnade upp, det var inte kul. Spar dom så får vi andra smaka.

Kommentarer är stängda.