Igår så fick vi hjälp utav Johan vår granne att såga till och sätta upp listerna i Josefs rum. Vi äger ingen såg som klarar att kapa i 45 gradiga vinklar men han hade både sågen och kunskapen så den fick vi låna. Tack så oerhört mycket! Eftersom det var första gången som jag spacklade gipsväggar så hade jag inte räknat med att spacklet skulle krympa så mycket som det gjorde. Detta resulterade i att vi fick två markanta linjer på väggen. Det skulle nog gått bra att leva med men jag hade gått och tittat på dem varje dag och varit irriterad. Därför så har vi nu återigen spacklat två vändor och ska nu slipa en sista gång innan det är dags för målning igen. Sen ska även spikskallarna i listerna målas över innan vi är helt klara. En vecka till och sen så borde det vara färdigt.

Jag hittade en tapet igår som jag blev lite förälskad i. Dessvärre så blev inte R lika förtjust =( Det är ju skit svårt att hitta något som båda gillar. Vad tycker ni om tapeten?  IMG_2935

2 kommentarer den Undebara grannar

  1. Snygg tycker jag. Beroende på årstid så kan man ju sätta saker i trädet om man vill. Gäller bara att hitta ett sätt så man ej förstör tapeten.

  2. Ta den tapper som känns WHO flera dagar så blir det en bra tapet pussss

Kommentarer är stängda.