Idag så var första dagen för Josef på förskolan efter juluppehållet och detta gjorde att jag i lugn och ro kunde städa upp lite här hemma och åka och storhandla lite nyttig mat.

Sen så har jag även hunnit se över schemat inför skolstarten nästa vecka och som jag förstod det så är fysiken tre lärarledda lektioner i veckan och matten en. Det känns som att det kommer att ta allt för mycket tid att sitta och åka dit så ofta men jag ska prata med läraren om vi kan hitta någon lösning.

Marwa sötis kom över och hjälpte mig med läggningen utav pojkarna idag. Hon busade med Melvin medan jag under en timmes tid brottades med en hysterisk 2-åring som inte ville sova.

Nu så tänkte jag unna mig ansiktsmasken som jag fick av Marwa i julklapp. Den heter GlamGlow och är helt klart den bästa lermask som jag någonsin prövat. Huden blir som ny och man känner sig verkligen jätte fräsch efteråt. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill få bort orenheter, minska porerna/linjer och få mjukare hud.IMG_2277