Det började med en bråkig morgon när Josef vägrade sätta på sig galonbyxorna. Tillslut så gav jag upp och vi åkte till förskolan ändå. Inne på förskolan så fick han två alternativ. 1: ta på sig overallen eller 2: ta på sig galonbyxorna. Inget dög och vi bråkade i 15 min innan jag tillslut tog på han dem med våld. Då skulle ungen hem! Han skulle absolut inte vara på förskolan och tårarna bara rann. Jag släpade ut han till fröknarna så att han själv fick berätta att han skulle vara med mamma idag. En nöjd kille gick sedan till bilen och satte sig.
Det är första gången som han totalvägrat och min enda plan för dagen var att gå till öppna förskolan så jag tänkte att dit kan han ju gärna få följa med.

Församlingshemmet är i samma byggnad och idag så hade de våfflor till försäljning vilket var perfekt eftersom jag då slapp tänka på lunch.

20130425-140704.jpg

2 kommentarer den Våfflor på församlingshemmet

  1. Trotsåldern är här liksom våren. Det ena ger snuviga barn och det andra desperata föräldrar. Tålamod, trolleri samt lite lurendrejeri är den enda medicinen.

  2. Ser mysigt ut med Våfflor…Klart Josef vill vara med mamma och brorsan…hoppas inte han lärt sig hur man gör för att inte behöva in på förskolan nu bara 😉
    Önskar er en fin fredag! Kram Gizze

Kommentarer är stängda.