Nu så har vi äntligen beställt garderoberna till sovrummet. Det blev så att vi valde att köpa av Beijer som är återförsäljare av märket Nabis och bänkskivan beställs från Marbodal eftersom jag ville ha en högblank vit skiva. 5 000 kr billigare blev det än om vi hade beställt från Electrolux Home… Leveranstiden är ca 3 veckor.

Idag så mailade jag elektrikern för elen måste dras innan vi kan börja sätta fast skivorna bakanför garderobsstommarna. Hoppas att de inte har allt för mycket att göra och hinner komma till oss snart. De ska få dra ner el från vinden och göra ett vägguttag bakanför nedersta skåpen och sen så vill jag belysning under överskåpen så det ska vi också klura på hur vi löser bäst.

I Josefs rum så har vi nu satt upp gipsen och spacklat två varv. Det ska sandpappras igen innan vi kan börja grundmåla och sen på med riktiga färgen. Sen så återstår bara golv och taklister som måste kapas lite samt en avslutningslist mot de befintliga garderoberna.

Nästa vecka så måste jag ta mig till färgaffären och försöka börja leta efter några fina tapeter. Jag har suttit på nätet och gått igenom alla märken men jag vill helst se dem i verkligheten innan jag bestämmer mig. Jag tänkte plocka fram tre förslag och så får ni hjälpa mig genom att rösta på vilket som blir finast.

IMG_2802

20130425-153826.jpg

3 kommentarer den Garderoberna beställda

  1. Nu har ju vi spottar under överskåpen i sovrummet men om det är nåt sånt ni vill ha så kan ni ju kolla med stefan hur han gjorde 🙂

  2. Duktigt jobbat och det ska bli spännande att se hur det blir när det är färdigt.

Kommentarer är stängda.