Nu är vi tillbaka till verkligheten på riktigt igen. R arbetade sin första dag efter 8 veckors ledighet och jag lämnade av pojkarna på förskolan vid nio. Eftersom vi bara har haft en veckas inskolning så har vi bestämt att fortsätta i ett lugnt tempo och jag hämtade därför vid 13:30. Lämningen gick för övrigt helt problemfritt och när jag kom för att hämta barnen så satt de och lekte med lera. Melvin hade sovit och ätit bra och Josef hade hunnit i tid till alla toalettbesök. Varför de fortfarande är på samma avdelning är för att det håller på att färdigställas med renoveringen på den andra avdelningen. Men det är nog bra att Melvin får en trygg punkt i Josef i början.

Jag borde uppdatera lite på flikarna i bloggen men det har blivit åsidosatt eftersom jag lagt mycket energi på att forska om skolios. Bilderna finns där så vi får ta det någon dag framöver. Jag har faktiskt lyckats få kontakt med en mamma i södra Sverige som har ett barn med skolios, så henne har jag mailat mycket med de senaste dagarna för att utbyta erfarenheter. Vi är lika gamla och hennes kille är jämngammal med Josef så jag tycker det är jätte intressent att få höra om deras resa.

Idag så tog jag mig iväg på ett gympapass trots att förkylningen inte riktigt släppt än. Men det var underbart att få skaka lite på fläsket =)

Imorgon så blir det att plugga matte för hela slanten, så jag tänkte krypa i säng snart så jag orkar.

3 kommentarer den Vardag igen

  1. Vardag kan va ganska skönt 🙂
    Härligt för Melvin att ha Josef nära..det behöver nog alla barn ett tag iaf!
    Ha en fin vecka! / Gizze

  2. Skönt att det går bra med förskolan. Du har många bollar i luften så bra att du försöker träna och tänka på dig själv en liten stund.

Kommentarer är stängda.